Намери ни
To Top

Луис Суарес с изненадващо признание – ето как му се отразила „вечерята“ с Киелини

Новата звезда на Барселона Луис Суарес направи изненадващо признание – „вечерята“ с Джорджо Киелини го накарала да се чувства тотално безсилен и му идвало да крещи от болка, че „не може нищо да направи отстрани“. Както вероятно сте прочели многократно, захапването на италианския национал донесе на бившия играч на Ливърпул наказание да не участва в официални срещи 4 месеца, както и в следващите 9 мача на Уругвай. Напук на приказките, че е грубиян, от думите на санкционирания нападател излиза, че той всъщност е изключително чувствителна натура, която приема тежко последствията от необузданите си действия.

„Истината е, че всеки ден наистина страдам много.


Чувствам се толкова безсилен, че не мога да направя нищо, стоейки вън от терена. Единствено мога да говоря и да крещя. Само това мога да правя“
, признава Луис Суарес. Латиноамериканецът допълва, че вече е преминал през подобна ситуация от престоя си в Ливърпул, но сега вниманието към него е много по-голямо, тъй като играе за „най-добрия отбор в света“.

Голмайсторът на Премиър Лийг от миналия сезон обаче е доволен, че поне му бе разрешено да тренира с Барселона. „Приемам нещата по-лесно заради шанса да кажа на децата, че отново отивам на работа. Пак се чувствам футболист“, казва Суарес.

Ощр от категория Бразилия 2014