Намери ни
To Top

Скандал! В мрежата изтекоха неприлични снимки на Сесил Каратанчева и гаджето й, вижте тенисистката чисто гола (снимки за възрастни 18 плюс)

Известната тенисистка Сесил Каратанчева ще каже заветното „да“ на приятеля си Георги Долмов. Бракосъчетанието ще е в тесен приятелски кръг на родното Черноморие, научи HotArena.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ!

Избраникът на тенисистката е бивш футболист и впечатлява с мачовска визия. Със Сесил се запознали в социалните мрежи, скоро стават гаджета, а месеци по-късно Георги й предлага брак.


Футболистът слага годежния пръстен в шоколадово яйце, след което пада на колене, за да й предложи вечен съюз.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ!

Златният годежен пръстен с малък камък вече грее на ръката на Сесил. Родителите на тенисистката първоначално се възпротивили на бъдещия брак, тъй като смятали, че той може да попречи на кариерата й, но в крайна сметка склонили младите да се вземат.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ!

През март годеникът и дъщерята на скандалния бизнесмен Радослав Каратанчев почивали в Маями, където спортистката привличала погледите с изрязан бански и стегнати задни части и впечатляваща татуировка. Двамата отсега показват, че няма да се съобразяват с правилата за прилично поведение и разпространиха снимка, на която показват среден пръст, пише „Галерия“.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ!

Ощр от категория Акценти