Намери ни
To Top

Дават 180 млн. евро за трансфер на Роналдо

Реал Мадрид ще бъде сериозно изкушен да се раздели с най-голямата си звезда Кристиано Роналдо през лятото, пише португалското издание „А Бола“. Според него няколко клуба са готови да платят 180 милиона евро трансферна сума за 32-годишния нападател, което означава, че Белите ще получат почти два пъти повече от парите, които дадоха за него през 2009-а на Манчестър Юнайтед. „Бомбата на пазара! Предлагат 180 милиона евро на Реал за Роналдо. Манчестър Юнайтед, ПСЖ, Монако и няколко богати китайски клуба са готови да дадат луди пари, за да се сдобият с най-добрия играч в света“, пише изданието на първата си страница.


Подобен трансфер обаче на практика едва ли може да се осъществи, тъй като самият Кристиано неведнъж е казвал, че се чувства отлично в Мадрид и иска да остане до края на кариерата си на „Бернабеу“. Само преди няколко месеца той обяви, че желанието му е да играе до 41 години с екипа на Реал.

Със сигурност обаче в Реал ще има напускащи. Пепе вече стегна куфарите, а Фабио Коентрао отива под наем в Спортинг Лисабон. Пред раздяла с клуба е и Хамес Родригес. Бъдещето на Алваро Мората е под въпрос, а вчера окончателно пропадна трансферът на Давид де Хеа на „Бернабеу“.

Ощр от категория Трансфери