Намери ни
To Top

Капело: Срещу Меси се вършеха престъпления

Бившият наставник на Англия, Милан, Рома, Ювентус и Реал Мадрид Фабио Капело сподели мнението си, че от защитата на Белия балет е имало умишлени атаки към Лео Меси с цел да бъде контузен. Капело дори нарече „престъпление“ едно от влизанията на Серхио Рамос в краката на аржентинеца, което доведе и до изгонването на белия капитан. „Знаете, че винаги, когато има Класико тук на „Бернабеу“, се случва така, че определени играчи на Реал Мадрид излизат с намерението да наранят и контузят Лео. Всеки път има червен картон.


Вижте това влизане, вижте го (визира балтията на Рамос). Това е престъпление! Чисто нарушение, ясен фаул. Изгонването беше абсолютно правилно“, каза Капело, който в случая не изрази никаква симпатия към бившия си отбор.

„Директният червен картон на Рамос е правилно решение. Погледнете как излетя Меси. Кристиано е голям играч, но Меси е гений. Невероятно е да го гледаш какво прави. Той сам-самичък мъкнеше отбора върху раменете си. Роналдо е добър, но на „Бернабеу“ видяхме футболиста, който изигра ключова роля за достигането до крайния резултат. Видях, че Меси прави това, което никой друг преди не съм виждал да прави“, заяви Капело пред Fox Sports.

Италианското треньорско величие визира не само червения картон на Рамос, но и грубостите на Марсело и Каземиро срещу Лео, които бяха ненаказани от рефера Ернандес Ернандес.

Ощр от категория Футбол