Намери ни
To Top

Толисо: На Юве трудно се отказва

Халфът на Лион Корентен Толисо призна, че харесва първенствата на Англия и Италия и едва ли би отказал да се присъедини към Ювентус, ако торинският гранд изпрати официална оферта за него. Френският национал от няколко месеца е трансферна цел на Юве, но през януарския трансферен прозорец до сделка не се стигна.

„Не знам дали е правилно да кажа, че имам желание да напусна Лион, но искам да продължа развитието си като футболист и да видя какво мога да постигна. Можех да си тръгна още миналата година, но не се чувствах готов, след като преди това говорих с ръководството и моето семейство.


Ще видим какво ще стане след края на сезона, каква ще е мотивацията ми. Трябва да взема най-доброто решение“, сподели 22-годишният полузащитник.

„Ювентус е голям клуб, но ще видим. Трудно е да откажеш на отбор като Юве, но важното е да преценя кое ще е оптималното за мен. Не съм разговарял по темата с президента на Лион. Харесвам първенствата на Англия и Италия повече от другите. Най-важното е да съм в оптимална форма и да бъда част от състава на Франция за Мондиал 2018“, каза още Толисо.

Ощр от категория Трансфери