Намери ни
To Top

ИЗВЪНРЕДНО от последните минути: Милиони по света и у нас потънаха в сълзи! Случилото се разтърси из основи България

Дългоочакваното посещение на Григор Димитров в родния му град Хасково се случи. Тенисистът се завърна у дома, за което свидетелстват снимки на очевидци, но за съжаление на роднини и местни жители е бил сам.

Любимата му Никол Шерцингер не бе в колата, а според непотвърдена информация вече си е тръгнала от България рано тази сутрин.

ВИЖТЕ ДЯДОВАТА КЪЩА НА ГРИГОР В ХАСКОВСКОТО СЕЛО СТОЙКОВО!

Въпреки натоварената си програма и интензивните тренировки преди излизането на корта, Гришо намери време да отиде и до родния си град преди първия си мач на София Оупън в четвъртък.


В хасковското село Стойково, където живеят бабата и дядото на Григор Димитров, остават с очакването да видят приятелката му Никол Шерцингер отблизо.

ВИЖТЕ ДЯДОВАТА КЪЩА НА ГРИГОР В ХАСКОВСКОТО СЕЛО СТОЙКОВО!

В четвъртък Димитров стартира участие в турнира София Оупън с мач от 1/8-финалите.

В близкото до Хасково село Стойково, където живеят родителите на баща му Димитър Господинов, очакват Гришо и Никол.

ВИЖТЕ ДЯДОВАТА КЪЩА НА ГРИГОР В ХАСКОВСКОТО СЕЛО СТОЙКОВО!

За последно, по време на турнира в Истанбул, Григор отскочил до дядо си Господин, на когото е кръстен и заедно направили барбекю при местния кръчмар бай Делчо. Той получил лично от Гришо подарък – календар с негов автограф. Днес ликът на тенис звездата стои редом до този на Тодор Живков, на видно място в селската кръчма.

ВИЖТЕ ДЯДОВАТА КЪЩА НА ГРИГОР В ХАСКОВСКОТО СЕЛО СТОЙКОВО!

Този жест на първата ни ракета умилил всички в селото. Със сигурност и милионите му фенове са изпитали същото чувство, след като историята станала публично достояние.

С тази своя постъпка Григор за пореден път показа, че е народен човек и славата и парите не са отнели нищо от ценностите и възпитанието, които той наследил от родителите си. И докато много други родни известни личности убиват скучното си време из луксозните места у нас и по чужбина, и то с армия от охранители, които ги пазят от вниманието на околните, Гришо помни от къде е тръгнал и топли сърцата на обичащите го преди всичко с уважение.

14864828908883bc

Ощр от категория Акценти