Намери ни
To Top

Левски обяви какви футболисти ще бъдат привлечени

Наставникът на Левски Елин Топузаков обяви главната цел в зимната подготовка на тима, която е сините да направят добра физическа подготовка. Специалисът разясни и постовете, на които иска да бъдат привлечени нови състезатели. Той настоява за няколко защитници и външни полузащитници.

„Изходящата селекционна политика много зависи от това каква ще бъде входящата.


Не искам да се разделям с абсолютно никого, ако нямам по-качествен заместник. Това трябва да бъде уточнено. Според възможностите какво можем да вземем, ще мислим и за изходящата ни политика. В защитната линия имаме някои постове, които трябва да бъдат подсилени, имам нужда и от външни атакуващи халфове. В средата на терена има стабилност, но ако имаме възможност да вземем добър футболист, това няма да ни притеснява. Разбира се, той трябва да има качества да играе в Левски“, каза Топузаков преди днешната първа тренировка на тима за 2017 година.

„Главната ни цел е да подготвим отбора физически, защото днешният футбол е силов. Ще работим върху това в първите дни на подготовката, а през втория период ще работим за тактика и различни схеми на игра“, добави още треньорът на сините.

Ощр от категория Трансфери