Намери ни
To Top

Срам и позор в ефира на bTV! Радост Драганова лъсна без гащи, гледката подлуди зрителите! Вижте катеричката на тв водещата (18+)

Явно Радост не обича да носи бельо“, веднага изкоментираха в студиото. Фотото бе по идея на Радост, която предложи на гостенката си Люси Дяковска да се снимат с домашни любимци, тъй като къдрокоската бе довела в студиото любимата си Мели. Така певицата се щракна с нейното кученце, а Радост – с бяла болонка, пише „Всеки ден“.

Зрителите обаче със сигурност не се впечатлиха от косматото животинче, а от триъгълника на Радост, който отгоре на всичкото не бе покрит с нищо.


След като се усети, че е прекалила с разкрачката, Радост уж поприбра роклята и я дръпна надолу, обаче кадърът бе излъчен съвсем отблизо на тв екрана и вече бе късно. На „картинката“ дори се видяха неясни татуировки, които само тв водещата си знае какви са.

Това издание на „Мармалад“ в съботния следобед направо си беше за червена точка, убедени са колегите на Радост. Зевзеците пък веднага изкоментираха, че Драганова може да привлече и вниманието на футболиста Валери Божинов, ако е успял да зърне голото й „коте“.

Току-виж този гаф може и да й уреди живота, посмяха се и операторите в студиото, които не успяха да изрежат еротичния кадър на Радост. Как ще реагира приятелят на тв водещата – продуцентът Ники Николов, не е ясно. Едва ли обаче ще е доволен, че вероятно няколко хиляди мъже са успели да се вторачат в интимните части на гаджето му.

2260554f32f3

Ощр от категория Акценти