Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2014/06/kanibala.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Още днес става ясно как ФИФА ще ухапе Канибала – Sportove
Намери ни
To Top

Още днес става ясно как ФИФА ще ухапе Канибала

Уругвайската звезда Луис Суарес ще научи съвсем скоро наказанието си за „канибалската“ изцепка по време на мача с Италия. Дисциплинарната комисия на ФИФА се събира спешно тази вечер, за да прецени колко сурово да „посече“ нападателя.

Заседанието е в 22:00 часа българско време. Ще бъдат прегледани всички видеодоказателства около провинението и се очаква да има гореща дискусия за размера на наказанието.


Знае се само, че със сигурност Суарес ще бъде санкциониран. Големият въпрос е какъв ще е размерът на санкцията. Спекулациите са всякакви към този момент, но окончателно решение се чака около полунощ българско време.

Медиите по света гадаят и всяка изказва своя версия за това, какво ще е наказанието. Вариантите варират от забрана да играе за националния отбор в рамките на две години, до максимум един мач лишаване от състезателни права. Последната дума обаче е на ФИФА.

Адвокатите на Суарес пледират „невинен“ и твърдят, че върху комисията на Световната футболна централа се оказва натиск. Видеоповторенията обаче доказаха, че уругваецът ухапа Джорджо Киелини.

Ощр от категория Бразилия 2014


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558