Намери ни
To Top

Тези тримата доживяха най-голямото си унижение, вижте го…

Може би най-великото трио в историята на футбола – Лионел Меси, Шави Ернандес и Андрес Иниеста доживя най-голямото си унижение. Въпреки, че според мнозина въпросната тройка все още може да доминира с пълна сила в света, бившият треньор на Реал Бернд Шустер заяви категорично преди „Ел Класико“:

„Едно е сигурно, Реал Мадрид разполага с по-добра полузащита от Барселона. Хамес, Кроос, Модрич и Иско превъзхождат каталунците“.

През последните години именно халфовата линия бе сочена като гордостта на Барса.


Повечето анализатори в Испания очакват Лео Меси да заеме място сред полузащитата за предстоящото „Ел Класико“, отваряйки път за Неймар и Суарес като чисти нападатели.

Иниеста е на линия и в добра кондиция, а Шави не може да се примири с място на пейката и разчита да излезе на терена в Мадрид срещу Реал.

Така в един момент в халфовата линия на Барса рамо до рамо може да се озоват Иниеста, Шави и Меси. В очите на Шустер обаче те вече не са толкова голяма сила. Как ще отговорят суперзвездите на нанесения им словесен удар – предстои да разберем?

Отива ли си блясъка от средата на терена в играта на каталунците или предстои избухване на тримата тенори – Андрес Иниеста, Шави Ернандес и Лионел Меси?

Ощр от категория Анализ