Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/10/00631678.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Магнусен: Да караш с ореола е все едно да си нахлупиш шапка с козирка – Sportove
Намери ни
To Top

Магнусен: Да караш с ореола е все едно да си нахлупиш шапка с козирка

Рено вчера дадоха на пилота си Кевин Магнусен да тества новия ореол и след сесията той сподели, че не е доволен от системата и смята, че ограничава сериозно видимостта му. Кевин направи само няколко обиколки с нея, които явно са му били достатъчни, за да стигне до заключението, че дизайнът не е достатъчно добър.

„Не съм голям фен, усещането е странно. Все едно си си сложил шапка с козирка, която си нахлупил до долу и когато ходиш, виждаш само краката си, нищо друго.


Не ми харесва. Видимостта наистина не е толкова добра, колкото очаквах и на писти с изкачвания ще е проблем“, заяви Магнусен.

„Може би първо има други неща, които трябва да се въведат преди ореола. Това, което направихме с виртуалната кола за сигурност когато на трасето има кран, е много хубаво. Ако Жул Бианки имаше ореола на „Сузука“, инцидентът нямаше да е по-различен. Ореолът няма да помогне когато те удари гума по главата. Във Формула 1 трябва да се променят други неща, например зоната за сигурност на „Спа“ трябва да е с чакъл, не с асфалт“, на мнение е Кевин.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558