Намери ни
To Top

Лудогорец не пожали Монтана и продължава за Купата

Монтана загуби от Лудогорец с категориюното 0:4 в 1/8-финален мач от турнира за Купата на България, който се игра в Разград.

Резултатът откри Клаудио Кешерю, който в 9-ата минута се възползва от разбъркване в наказателното поле на символичните домакини след центриране от корнер и с шут от 3-4 метра не сгреши. В 32-ата минута Натанаел удвои след шут от 22 метра с левия крак, който попадна в долния ляв ъгъл на Василев.

В 34-ата минута Натанаел сбърка подаване към централния защотник Терзиев.


Топката бе пресечена от Иванов, който опита да прехвърли от 26-27 метра Милан Борян, но стражът на орлите демонстрира добър отскок и улови.

Секунди по-късно Дос Сантос поиска дузпа в полза на Монтана, претендирайки, че Натанаел го е фаулирал, но реферът Георги Давидов остана безмълвен. След час игра Кишада можеше да вкара нов гол след пас на Светослав Дяков, но изстрелът му от малък ъгъл не намери целта. В 72-ата минута орлите осъществиха добра атака отдясно. Лукоки подаде към играещия като десен бек в тази среща Лукас Саша. Той от своя страна намери Жуниор Кишада, който от границата на малкия пеналт нацели греда.

В 87-ата минута триходова комбинация Кампаняро – Лукас Саша – Кешеру завърши с извеждащо подаване към румънеца, който остана очи в очи със стража на Монтана, но се забави при изстрела и притичал бранител му изби топката.

Ощр от категория Футбол