Намери ни
To Top

УЕФА се намеси и сложи точка на всички спорове! Имаше ли дузпа за ЦСКА срещу Левски? Вижте крайното решение

Представители на Съдийската комисия и наблюдаващият ръководител на УЕФА за българските рефери и съветник на президента на БФС Борислав Михайлов по съдийските въпроси Марк Бата взеха участие в среща с представители на медиите. На срещата в столичен хотел, г-н Бата изрази задоволство от развитието на българските рефери и тяхното представяне в шампионатите на Първа и Втора лига до момента.

„Искам да благодаря на двата отбора и треньорите за поведението им по време на дербито между ЦСКА – София и „Левски“. Това беше мач с много страст и напрежение, който се очакваше от цяла България.


Поведението на терена беше в рамките на коректното. Реферът Ивайло Стоянов правилно отсъди дузпата, която бе толкова коментирана. Съдията бе заел отлична позиция и видя добре ситуацията. Беше на 6-7 метра от положението. Нека не забравяме, че съдиите взимат решение за половин секунда, а ние гледаме и анализираме няколко седмици. Стоянов се справи добре с мача и бе на ниво“, заяви Бата.

На срещата с медиите присъстваха още председателят на Съдийската комисия Петър Петров, мениджърът на съдиите Илонка Джалева и Главният инструктор на Съдийската комисия Радан Мирянов.

Ощр от категория Акценти