Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/06/Berbatov1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бербатов пред сензационен трансфер в Наполи – Sportove
Намери ни
To Top

Бербатов пред сензационен трансфер в Наполи

Димитър Бербатов е един от вариантите на Наполи за заместник на контузения Аркадуиш Милик, твърдят медиите в Италия. Полският нападател получи тежка контузия в коляното снощи по време на мача на националния му отбор срещу Дания.

Той бе привлечен в Неапол през лятото за заместник на Гонсало Игуаин и от началото на сезона вкара седем гола в девет мача. Италианският клуб ще получи компенсация от ФИФА, но тя ще бъде около 430 000 евро.


Наполи сега търси заместник, но тъй като трансферният прозорец е затворен, вариантите са ограничени до футболисти, които нямат договори. Опциите включват Емануел Адебайор, Димитър Бербатов, Маруан Шамак и Кевин Курани. Който и да привлекат, той няма да може да бъде регистриран за Шампионската лига.

Бербатов е свободен агент, след като през лятото договорът му с гръцкия ПАОК приключи.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558