Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/09/garnet.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Гарнет вече има две оферти за работа – Sportove
Намери ни
To Top

Гарнет вече има две оферти за работа

Само една седмица, след като сложи край на кариерата си като състезател, Кевин Гарнет вече е получил две оферти да се присъедини към треньорските щабове на Лос Анджелис Клипърс и на шампионите от Кливлънд Кавалиърс.

40-годишният Гарнет, който игра 21 сезона в НБА, посети тази седмица тренировка на Клипърс, на която впечатли старши треньора на „ножиците“ Док Ривърс със знанията си и съвети, които даде на играчите на тима.

„Кевин беше феноменален днес. Преди тренировката днес той изнесе реч пред играчите и се справи страхотно“, заяви Ривърс.


Двамата работиха заедно в Бостън, като помогнаха на „келтите“ да спечелят титлата през 2008 година.

Старши треньорът на Кливлънд Тайрон Лу пък заяви, че вече е говорил с Гарнет, който му е казал, че има вероятност да се пробва в треньорската професия.

„Той все още се колебае, но ако има желание, със сигурност ще намеря работа за него в екипа ми“, заяви Лу. Новият сезон в НБА започва на 25 октомври, а отборите вече са във фаза на последни приготовления.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558