Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/06/slavia.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Славия привлича Хичо – Sportove
Намери ни
To Top

Славия привлича Хичо

На терена нещата може и да не се получават, но на трансферния пазар Славия осъществи пореден удар. След привличането на Валери Домовчийски Славия взе още един от „синята“ приказка от времето на Мъри Стоилов. Договор с тима от „Овча купел“ подписа Николай Димитров-Хичо, съобщава „7 дни спорт“.

Така Славия вече има трима от героите от Шампионската лига с Левски – Хичо, Домо и вратаря Георги Петков.


Димитров вчера направи първа тренировка с новите си съотборници. Преди това крилото проведе разговор с президента Венцеслав Стефанов. В Славия явно са се заели с пълненето на пробойни в атака, където изпитват сериозни проблеми. Николай Димитров е три пъти шампион с Левски и един път носител на купата на страната.

За последно Хичо игра с екипа на елитния гръцки Ксанти, с който се раздели в края на май. Бивш играч е още на турските Касъмпаша, Самсунспор, Болуспор и Манисаспор. През лятото се заговори, че от „Герена“ искат да си го приберат, но до договор не се стигна.

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558