Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/06/Verati.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Матюиди и Верати ще бъдат на линия за двубоя срещу Лудогорец – Sportove
Намери ни
To Top

Матюиди и Верати ще бъдат на линия за двубоя срещу Лудогорец

Полузащитниците Блез Матюиди и Марко Верати ще бъдат на линия за мача на Пари Сен Жермен срещу Лудогорец от Шампионска лига, съобщава L`Equipe.

Двата тима се срещат в София на 28 септември (сряда) в двубой от втория кръг в група „А“ на Шампионска лига.
Матюиди е със счупен нос след двубоя на Пари Сен Жермен срещу Тулуза (0:2) от първенството на Франция. Това обаче няма да му попречи да е на разположение на треньора Унай Емери за двубоя на стадион „Васил Левски“, като може да се появи на терена със специална маска.


Марко Верати е възстановен от травмата си, като се очаква да се завърне в игра срещу Лудогорец, след като от УЕФА отмениха наказанието му от един мач, което той получи след първия мач на Пари Сен Жермен в груповата фаза на Шампионска лига срещу Арсенал (1:1).

Ощр от категория Шампионска лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558