Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/07/patrick1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Клуйверт: ПСЖ ще покаже какво може срещу Лудогорец – Sportove
Намери ни
To Top

Клуйверт: ПСЖ ще покаже какво може срещу Лудогорец

Спортният директор на ПСЖ Патрик Клуйверт заяви, че отборът трябва да си вземе поуките от загубата с 0:2 срещу Тулуза в седмия кръг на френското футболно първенство и да реагира позитивно при гостуването на Лудогорец в Шампионска лига следващата сряда, съобщава бТВ.

„Когато много от футболистите не играят най-добрия си футбол, очевидно става трудно да победиш. Надявам се момчетата да реагират по правилния начин на това поражение и да покажат възможностите си в сряда в мача от Шампионска лига срещу Лудогорец“, заяви Клуйверт.

Френският шампион допусна втора загуба в Лига 1, колкото имаше през целия минал сезон, в който спечели четвъртата си поредна титла с аванс от 31 точки пред втория Олимпик (Лион).


„Съдията не беше особено благосклонен към нас в този мач. Той не само отсъди дузпа, но и изгони нашия играч, което обърна мача. След този гол и с човек по-малко нещата се усложниха. След това допуснахме нова грешка и всичко беше решено. Трябва да анализираме срещата и да поработим над психологията на играчите в такива двубои, които за нас се развиват по-трудно от обичайното“, коментира старши треньорът Унай Емери.

Защитникът Тиаго Силва, който носи основна вина за втория гол, пък смята, че отборът трябва да подобри представянето си: „Съдийството не може да ни бъде оправдание. Тулуза направи добър мач, докато ние разбираме, че можем и трябва да играем доста по-добре“.

Ощр от категория Шампионска лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558