Намери ни
To Top

Дерменджиев: Изиграхме перфектно първо полувреме

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев бе доволен след равенството на тима си 1:1 в срещу Базел като гост в мач от груповата фаза на Шампионска лига.

Тимът на Лудогорец стана и първият български отбор, който стига до точка при гостуване в груповата фаза на Шампионска лига.

След двубоя на стадион „Санкт Якуб Парк“ в Базел пред „БТВ Екшън“, треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев каза, че тимът му е изиграл перфектно първо полувреме.

Специалистът добави, че отборът му не е стигнал до измъкване на точката като гост, а на практика е можело и да победи.



Треньорът на Лудогорец добави, че на играчите му е трябвало малко време за да се настроят.

Георги Дерменджиев не пропусна да похвали и съперника, отбелязвайки, че Базел е демонстрирал, че е много качествен тим.

Наставникът на шампиона на България обобщи, че спечелената точка е добър резултат за Лудогорец, но лично той е искал победа.
Георги Дерменджиев изрази убеденост, че и останалите два тима в групата – Пари Сен Жермен и Арсенал, може да бъдат изненадани неприятно от Лудогорец.

Наставникът на българския шампион каза още, че някои момчета от тима за първи път играят в групите на Шампионска лига и малко са прегорели, но това е напълно нормално.

Георги Дерменджиев специално поздрави футболистите си за характера, който са показали. Той добави, че тимът му за пореден път е показал, че е отбор на средно европейско ниво.

Ощр от категория Шампионска лига