Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/07/krusharski.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Крушарски за ситуацията в Ботев: Който плаща, той поръчва музиката – Sportove
Намери ни
To Top

Крушарски за ситуацията в Ботев: Който плаща, той поръчва музиката

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира ситуацията в градския съперник Ботев. Както е известно, благодетелят на „жълто-черните“ Румен Чандъров най-вероятно ще се оттегли от клуба след скандала с някои от феновете, които се обявиха против Николай Митов, който трябваше да води отбора.

„Това, което се случва в Ботев, в никакъв случай не е приятно. Нали знаете поговорката, че който плаща, той поръчва музиката.


Румен Чандъров е сериозен бизнесмен, вади си пари от джоба и сам си определя правилата на играта. Не виждам как някакви хора ще му се бъркат на него. Това при мен не може да се случи, казвам го категорично. В Локомотив много добре знаят, че който плаща, той поръчва музиката“, заяви Крушарски.

„Какво толкова им е направил този треньор Николай Митов? Аз доколкото знам, преди години и Мъри Стоилов им беше треньор, той също е левскар, при това много силно свързан с клуба. Харесва ли ми представянето на Локомотив от началото на сезона? За харесване, ще ми хареса, когато станем европейски шампиони. Аз съм максималист и гледам да не хваля толкова много отбора. Вярвам на треньора, на момчетата и ги подкрепям“, каза собственикът на Локомотив пред „7 дни спорт“.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558