Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/08/real2.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Реал Мадрид победи Селта с 2:1 в мач от Ла Лига – Sportove
Намери ни
To Top

Реал Мадрид победи Селта с 2:1 в мач от Ла Лига

Реал Мадрид записа втора победа от началото на сезона в Примера след 2:1 у дома срещу Селта, но трябва да благодари за нея и на съдията Де Бургос Бенгоечеа. Гостите от Галисия играха със самочувствие на „Бернабеу“ и в значителна част от времето бяха равностойни на кралския клуб. До почивката най-доброто положение за Реал дойде след изстрел на Модрич, от двадесетина метра, който срещна гредата. Хърватинът бе в основата и на първия гол за Реал.


Той се възползва от грешка на вратаря Серхио Алварес при изнасянето и изведе Асенсио в чиста позиция. Алварес успя да спаси удара, но нямаше шанс при добавката на Мората Попадението обаче трябваше да бъде отменено. Мората бе в явна засада при паса на Модрич и макар първоначално да не игра с топката оказа влияние върху развитието на атаката.

Веднага след гола Мората получи още един отличен шанс, но останал сам срещу Ава-рес не уцели рамката. Селта обаче веднага отговори на удара. Гуидети подаде на не покрития на дъгата Фабиан Ореяна, който с техни-чен изстрел наме ри горния десен ъгъл на Кико Касия за 1:1. Зинедин Зидан реагира с включването на Хамес Родригес и колумбиецът веднага освежи играта на Реал. Именно Хамес асис-тира за победния гол, след като изведе Тони Кроос в 82-ата минута и немският халф с премерен шут опъна мрежата.

След мача Зидан обяви, че Хамес Родригес твърдо остава в Реал. „Хамес се включи отлично и затова той ще остане при нас. Хареса ми това, че вярвахме в победата до самия край. Няма как винаги да печелиш с лекота, а и съперникът беше много силен“, обясни бе френският специалист. Според испанските медии задържането на Хамес може да засили към изхода Иско. Халфът пропусна мача със Селта заради контузия, а в първия кръг игра само 17 минути срещу Реал Сосиедад. Интерес към него има от Тотнъм.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558