Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/07/bfu2.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Турнирът „3:0 за хората“ с подкрепата на БФС ще се проведе в София – Sportove
Намери ни
To Top

Турнирът „3:0 за хората“ с подкрепата на БФС ще се проведе в София

На 30 август, на терените на „Barroco sport“, (терените пред зала „Бонсист“) за трета поредна година ще се проведе футболният турнир „3:0 за хората“.

Турнирът се организира с подкрепата на Българския футболен съюз и в него ще вземат участие хора от различни програми за лечение и рехабилитация на наркомании и алкохолизъм, както и доброволци решили да помагат на младежите попаднали в клопката на различните замисимости.

Главното послание на мероприятието е : „Не всички хора са зависими, но всички зависими са хора.“ Отборите ще бъдат съставени от играчи от неправителствените организации „Реванш“, „Ново начало“, „Билани“, Бетел“, „Рето“, „Солидарност“ и „Отворени очи“.


Турнирът ще започне в 9:30 часа, а около 14:00 часа ще бъде закрит от националния селекционер на България Ивайло Петев и националът Ивелин Попов, които ще раздадат специални награди на участниците.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558