Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/08/719.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
ВИЖТЕ ИСТИНАТА: Ето каква е причината за грандиозния скандал с Христо Стоичков (стана ясно защо Камата е нападнал журналистите, ВИДЕО) – Sportove
Намери ни
To Top

ВИЖТЕ ИСТИНАТА: Ето каква е причината за грандиозния скандал с Христо Стоичков (стана ясно защо Камата е нападнал журналистите, ВИДЕО)

„Ще ти вгорча живота“ – така заплашил Христо Стоичков фоторепортера Борислав Трошев, когато нападнал екипа на в. „България днес“. Това разказа журналистът пред Нова тв, пише „epicenter.bg“.

Футболната легенда се саморазправи грубо с екипа на вестника, отишъл да снима сватбата на дъщеря му Христина Стоичкова и Лука Белич.


До късно снощи фотографът и шофьорът Петър Симчев, който си е извадил медицинско, понеже бил ударен от Камата по устата и по окото, са давали показания в полицията в Етрополе, която продължава да разследва случая.

„Моята работа е да снимам и това правих през цялото време. В същото време Христо Стоичков се появи с негов приятел“, разказа Трошев. „Седях в колата, той дойде при мен, отвори вратата и започна да ме налага, да псува и да вика“, върна лентата нападнатият Симчев. Стоичков му искал ключовете от колата. Викал му „Отвори вратата“ и го псувал, докато го удрял. „Излез навън“, чува се да настоява Стоичков към заключилия се журналистически екип, става ясно от видео, направено от Тошев. Клипът, който бе излъчен в предаването „Събуди се“ на Нова тв, документира края на скандала.

Инцидентът е станал в района на Етрополския манастир в събота, където бе сватбата на Христина Стоичкова и хърватина Лука Белич. Шофьорът Петър е в шок след побоя, който му нанесъл Стоичков. Той е с подуто лице, синини по цялото тяло и сцепена устна.

Петър направил опит да избяга и да се спаси като дал газ на задна скорост. Тогава ударил една от колите на гостите на Стоичков.

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558