Намери ни
To Top

Роман Хубник: Силните единици на Лудогорец решиха мача

Капитанът на Виктория Роман Хубник заяви след отпадането на тима от Шампионска лига, че силните единици на Лудогорец на практика са решили двубоя в Пиолзен.

Шампионът на България Лудогорец завърши наравно 2:2 като гост на първенеца на Чехия в реванш от баражите за място в групите на Шампионска лига. Първият мач завърши 2:0 за Лудогорец. С общ резултат 4:2 от двата мача тимът от Разград се класира за груповата фаза на най-престижния клубен турнир в света.


След двубоя пред Ceske noviny капитанът на Виктория Роман Хубник коментира, че той и съотборниците му до последно са водили здрава битка на терена, като са дали всичко от себе си за успеха, но явно това не е било достатъчно. Той добави, че и публиката максимално е помогнали.

Футболистът анализира, че играчите на Лудогорец са получили минимални пространства за действие и на са могли да наложат играта си. Играчите на Виктория обаче не са успели да се възползват от шансовете си пред вратата на съперника.

Според Хубник тимът е показал, че може да играе добре в атака. Футболистът добави, че на практика силните единици в Лудогорец са решили изхода на двубоя.

Той каза още, че сега отборът трябва да се утеши с достойно представяне в групите на Лига Европа.

Ощр от категория Футбол