Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/08/Dermendjiev2.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Дерменджиев: Доказахме, че сме отбор на средно европейско ниво – Sportove
Намери ни
To Top

Дерменджиев: Доказахме, че сме отбор на средно европейско ниво

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев не изпадна в еуфория след като тимът му се класира за втори път в историята си в груповата фаза на Шампионска лига.

Шампионът на България завърши наравно 2:2 като гост на първенеца на Чехия Виктория (Пилзен) в реванш от баражите за място в групите на Шампионска лига. Първият мач завърши 2:0 за Лудогорец. С общ резултат 4:2 от двата мача тимът от Разград се класира за груповата фаза на най-престижния клубен турнир в света.


След двубоя в Пилзен пред „БТВ Екшън“ треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев демонстрира реализъм. Той заяви, че играчите му са доказали, че Лудогорец е тим от средно европейско ниво, което е много добре за целия български футбол.
Специалистът  поздрави, играчи, ръководство и фенове с успеха.

Георги Дерменвджиев показа и амбиции, коментирайки че отборът има всичко необходимо в момента не само да се пребори за третото място в групата си в Шампионска лига, което дава право на участие в Лига Европа, а и да се класира за елиминационните кръгове в Шампионска лига.

За реванша срещу Виктория Георги Дерменджиев отбеляза, че качеството на футбола е останало на заден план заради огромния залог.

Специалистът изрази убеденост, че Лудогорец ще вземе точки в групата на турнира и няма да е отбор, който само да губи.
Треньорът на шампиона на България призна, че в страната ни е много трудно да се постигне това, което направи Лудогорец, като постигнатото трябва да продължи да се надгражда.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558