Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/08/Ivet-Lalova.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ивет Лалова: Свърших си работата както трябва – Sportove
Намери ни
To Top

Ивет Лалова: Свърших си работата както трябва

Ивет Лалова не скри задоволството си, след като се класира за финала на 200 метра при жените на Олимпиадата в Рио де Жанейро.
Българката остана втора в полуфиналната си серия и по право намери място сред най-бързите осем в дисциплината.

След бягането си Лалова заяви пред БНТ, че е доволна, тъй като си е свършила работата както трябва.

Атлетката коментира, че се е надявала на добър полуфинал с оглед на съперничките си, които са били по-неопитни и е вярвала, че има сили да финишира втора в серията, както и стана.


Ивет Лалов заяви, че се е възползвала от грешките на съперничките си и е щастлива, че за втори път в кариерата си след 12 години ще участва на финал на Олимпиада.

За финала Лалова заяви, че ще разчита на опита си и ще се наслаждава на бягането си. Тя добави, че ще бяга за България и се надява да зарадва всички свои фенове с класиране колкото се може по-напред.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558