Намери ни
To Top

Христо Бонев: Илиев знае как да бие Левски

Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев заяви, че старши треньорът на тима Илиан Илиев знае как да бие Левски, а и вече неведнъж го е правил, и то с различни отбори. През миналата кампания под негово ръководство двата отбора направиха 1:1 на „Лаута“, а пловдивчани спечелиха с 3:2 на „Герена“ -обърнаха резултата, след като губеха с 0:2 на почивката.

„Илиан Илиев подготвя отбора за победа над Левски. Ние имаме цел, която трябва да преследваме, така че този мач е много важен за нас.


Необходимо е да вземем трите точки, тъй като в първия мач с Ботев бяхме ощетени. Сега няма място за крачка назад“, категоричен бе славният футболист на черно-белите пред вестник „Тема спорт“.

„Илиан Илиев добре е разучил съперника. С отбора гледаха мача на Левски с Монтана от първия кръг. С всеки играч работи индивидуално и му дава насоки спрямо видяното – къде и как трябва да се действа“, сподели още Бонев.

Зума взе отношение и около гола от засада на Ботев Пловдив в дербито, който реши крайния изход -1:1. „Стане ли второ ощетяване срещу Левски, смятам, че Христо Крушарски трябва да вземе мерки“, категоричен бе почетният президент на черно-белите.

Днешният двубой ще е първо домакинство за смърфовете за сезона. „Нашите привърженици ще са на стадиона въпреки жегата. В топло време, в сняг и в градушка те не се плашат. Те искат да преживяват всичко, което преживява и отборът“, коментира бившият национален селекционер.

Той за пореден път засегна решението на Спортно-техническата комисия, БФС и телевизията мач на Локо на стадион, който има осветление, да се играе от 19:00 часа.

„Сега на 38 градуса играем от 19:00 часа. Ноември сигурно ще играем от 21:30 часа. Не знам кого улесняваме по този начин“, завърши Христо Бонев.

Ощр от категория Футбол