Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/05/Lupko-Petrovich.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Люпко Петрович не мисли за оставка – Sportove
Намери ни
To Top

Люпко Петрович не мисли за оставка

Равенството с Монтана (0:0) не е повод Люпко Петрович да подава оставка като треньор на Левски, съобщава „7 дни спорт“. Сръбският спец няма никакво намерение да си тръгва от „Герена“. Дори той вече се е заел със задачата да проучи следващия съперник на „сините“ – Локомотив (Пловдив).

След края на срещата с Монтана голяма част от феновете в сектор „В“ на „Герена“ скочиха на Петрович.


Те му поискаха сметка за слабата и безидейна игра на футболистите в последно време. Равенството с Монтана е петият мач на Левски под ръководството на Петрович. Нито една от въпросните срещи не завърши с победа за водения от Люпко отбор. Черната статистика вече сериозно се набива на очи и запалянковците не пропускат да се заядат с цифрите.

Люпко Петрович е бил бесен след фалстарта с Монтана. Сръбският спец първо застана за кратко пред камерата на телевизията, излъчваща мача. Въпрос за селекцията подразни носителя на КЕШ от 1991 г. и той си тръгна троснато. След това Петрович влязъл в съблекалнята. Там той продължил анализа си за мача, но на висок тон пред играчите си. Пледоарията на сърбина продължила близо 20 минути.

Люпко не остана доволен от играта и го е съобщил в съблекалнята. Той смята, че футболистите му са подценили съперника и не са се раздали докрай. В края на речта си Петрович обяснил, че двубоят с Монтана трябва бързо да се забрави, тъй като идва Локомотив (Пловдив). От днес „сините“ започват подготовка за срещата на „Лаута“.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558