Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/07/Yorgachevich1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Боян Йоргачевич: Невероятно бе да играя пред такава фантастична публика – Sportove
Намери ни
To Top

Боян Йоргачевич: Невероятно бе да играя пред такава фантастична публика

Вратарят на Левски Боян Йоргачевич не спести добри думи за съотборниците си и най-вече за публиката на тима след отпадането на отбора от Лига Европа. В реванш от втория предварителен кръг на състезанието Левски и словенския Марибор завършиха наравно 1:1. Първият мач завърши също без победител 0:0. Голът на чужд терен даде предимство за тима на Марибор.


След двубоя пред БТВ вратарят на Левски Боян Йоргачевич, който спаси и дузпа в мача, коментира, че за него е било невероятно да играе пред такава фантастична публика, която е била изпълнила стадиона докрай. Той каза, че кариерата му е в края си, но такова нещо досега, като подкрепа, не му се е случило да изживее.

Футболистът призова феновете на Левски да продължават да пълнят така стадиона и в предстоящите мачове за първенство. Вратарят каза, че не се чувства герой заради силната си игра и спасяванията си срещу Марибор, а герои са всички от отбора, които „са играли на терена като лъвове и са се раздали докрай“.

Той коментира, че всички в тима са били наясно колко важен е двубоя и са дали всичко от себе си отборът да продължи, но шансът не е помогнал.

Йоргачевич заяви, че в мачовете в Европа нямаш право на грешка, като една такава може да се окаже фатална, както е и станало сега.
Вратарят заяви още, че е на 300 процента вярва, че отборът може да стигне до успехи, ако продължи пътя си на развитие, по който е поел.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558