Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/07/Stan.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Астън Вила отказа договор на Стилиян Петров – Sportove
Намери ни
To Top

Астън Вила отказа договор на Стилиян Петров

Ръководството на Астън Вила няма да предложи договор на Стилиян Петров, съобщиха официално от клуба. Българският полузащитник не влиза в плановете на мениджъра Роберто ди Матео. Петров все пак може да остане в Астън Вила, като от клуба са готови да му предложат друга роля.

„Стилиян е вдъхновение за всички нас.


Говорих с него и му обясних решението, като му предложих да остане в клуба. Стилиян ще обсъди предложението със семейството си, преди да се завърне при нас“, заяви Ди Матео.

Както е известно, Стилиян Петров преди четири години бе диагностициран с левкемия, но успя да се възстанови напълно и дори да се завърне на терена. 37-годишният халф бивш капитан на отбора обаче не е в нужната форма да играе за Вила в Чемпиъншип.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558