Намери ни
To Top

Трима нови директори в дружеството ФК ЦСКА-София ЕАД

Трима нови директори ще влязат в дружеството ФК ЦСКА-София, създадено от Васил Божков преди година, съобщава „Тема спорт“.
В Търговския регистър вече е входирано заявление за вписването на Люсиен Александров Иванов, Иван Николаев Мечков и Емил Константинов Коцев.

Те трябва да заменят в Съвета на директорите Васил и Антон Божкови, Цветомир Найденов и Димитър Ганев.

Кои обаче ще са трите нови лица в дружеството ФК ЦСКА-София ЕАД? Люсиен Иванов е от Петрич, като е участвал на местни избори чрез коалицията „Роден край“.


Освен това според непотвърдена информация е директор в четвъртодивизионния клуб Струма (Марикостиново).

Иван Мечков пък е с най-богатата визитка. Той е на 56 г., родом е от Лясковец. Бригаден генерал от българската армия, както и бивш директор на служба „Военна полиция“.
Председател на Съюза на парашутистите в страната, а е бил и част от Столичния общински съвет.
Третият бъдещ член на Съвета на директорите – Емил Коцев, пък е журналист. През последната година той работи в сайта topsport.bg.

Вписването на тримата би трябвало да стане факт най-късно до петък. Вчера в 19:48 часа във Военния клуб бе планирано да се състои учредяването на нов клуб ЦСКА, който да започне от „А“ областна група. Заговори се, че той може да използва именно дружеството ФК ЦСКА-София ЕАД, което е собственост на „Нове Холдинг“, и вероятно в тази връзка се извършват и промените в Съвета на директорите.

Ощр от категория Тема на деня