Намери ни
To Top

Антонио Аниете пак излиза титуляр

Антонио Аниете ще бъде титуляр и в утрешния втори сблъсък между Левски и Марибор от втория предварителен кръг на турнира Лига Европа=
Испанецът малко изненадващо започна в стартовата единайсеторка на „Людски врът“. Той действа в ролята на плеймейкър – зад гърба на централния нападател Венцислав Христов.

Аниете пропусна част от подготовката и затова се очакваше да остане на пейката в Словения и да бъде ползван като жокер през второто полувреме.

След срещата на „Людски врът“ испанецът се оплакваше от лека травма.


От лекарския щаб обаче увериха, че той ще бъде възстановен и ще бъде на разположение на треньора Люпко Петрович. Същото се отнася и за централния защитник Александър Александров. В последните дни част от натоварванията бяха спестявани на национала и той напускаше по-рано тренировките.

Причината е, че дълго време в подготвителния период лекуваше травма и взе участие само в последната контрола на тима. Това обаче не му попречи да изиграе 90 минути в Словения. Вариант за заместник на Александров е последното попълнение – шведът Симон Сандберг. На пълни обороти се готви и Хеан Деса, който пропусна срещата на „Людски врът“ заради травма. Много е вероятно той дори да попадне в стартовия състав утре, съобщава „Тема спорт“.

Ощр от категория Тема на деня