Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/06/dermenjiev.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Дерменджиев: Подхождаме с голям респект към Младост – Sportove
Намери ни
To Top

Дерменджиев: Подхождаме с голям респект към Младост

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели очакванията си за предстоящия мач с Младост (Подгорица) от втория предварителен кръг на Шампионска лига.

„И преди съм казвал, че отдавна сме оставили зад гърба си случилото се миналата година. Гледаме напред. Направихме една добра подготовка.


Чакаме този мач да дойде. Да се надяваме, че след него ще изиграем и други срещи в европейските клубни турнири“, заяви Дерменджиев по повод отпадането от Милсами през миналия сезон.

„Подхождаме с голям респект към Младост. В сряда предстои първи мач. Специалистите знаят, че първите срещи винаги са трудни. Естествено ние искаме да сме крайни победители. Всеки може да изненада всеки. Това е футболът. Но ние имаме много добра информация за Младост. Но в крайна сметка техният треньор ще реши с какъв състав да играе и каква тактика да приложи. Ние трябва да сме готови за всичко“, каза още треньорът на Лудогорец, цитиран от официалния сайт на клуба..

Дерменджиев за пореден пък бе категоричен, че неговият тим ще е крайният победител.

„Няколко пъти го казах – мисля, че Лудогорец ще бъде крайният победител. Трябва да имаме уважение към всеки съперник. В историята на футбола знаете какви мачове са се играли. С Младост имаме равен старт. Това е шампион също като нас. Трябва да сме максимално мотивирани, за да извоюваме крайната победа“, сподели наставникът.

Треньорът на Лудогорец увери, че всички футболисти са здрави за предстоящия сблъсък с Младост.

„Нямаме проблеми. Това целяхме през подготвителния периоди – всички да са в кондиция и добро здраве, когато дойдат важните мачове. Имаме само един малък проблем с Витиня. Не е нещо страшно, но са му необходими два, три дни, за да се възстанови от контузията, която получи по време на контролата срещу Локомотив (Горна Оряховица)“, каза още Георги Дерменджиев.

Ощр от категория Футбол

  • Пирин 0:0 Етър

    Пирин и Етър играят при резултат 0:0 в двубой от 33-тия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион „Христо Ботев“ в...

    17/05/2024
  • Иско се прости с мечтата си да играе на Евро 2024

    Играчът на Бетис Иско е получил сериозна контузия – счупена фибура, заради която ще пропусне Евро 2024, стана ясно днес. Трамвата...

    17/05/2024
  • Литекс става общински клуб?

    Община Ловеч ще получи като дарение от дружество „Ловеч спорт 96“ градския стадион и тренировъчната база с прилежащите ѝ терени и...

    17/05/2024

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558