Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/06/Botev2.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ботев с възстановителна тренировка след загубата от Етър – Sportove
Намери ни
To Top

Ботев с възстановителна тренировка след загубата от Етър

Отборът на Ботев (Пловдив) проведе занимание в четвъртък преди обед. То бе с възстановителен характер за футболистите, които записаха полувреме и повече игрово време в мача с Етър (0:2), съобщи официалният сайт на клуба.

Титулярите и появилите се на полувремето се тренираха без топка, докато за останалата част от тима тренировката бе по-продължителна и с по-висок интензитет. Единствен заниманието пропусна Иван Стоянов, който е с пресечен мускул на подбедрицата.


.

Четвъртък следобед е свободен за играчите, а в петък програмата предвижда две тренировки. В събота и неделя за „канарчетата“ предстоят следващите две контролни срещи, като в първата от тях Ботев ще премери сили с втория отбор на ЦСКА-София, а на следващия ден е спарингът с бургаския Нефтохимик.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558