Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/07/Kolev.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Стоян Колев се присъедини към Нефтохимик – Sportove
Намери ни
To Top

Стоян Колев се присъедини към Нефтохимик

Опитният вратар Стоян Колев се присъедини към отбора на Нефтохимик на лагера в Трявна, съобщиха за Агенция „Фокус“ от бургаския клуб.

Той тренира наравно с новите си съотборници, като всички детайли по контракта му са уточнени и в близките дни Колев ще стане официално футболист на Нефтохимик.

Игралия за последно в ЦСКА вратар е преминал през отборите на Локомотив (Пд), Берое, Оцелул и Черноморец.

За националния отбор на България, Колев има 12 мача.


С привличането на Стоян Колев, конкуренцията за вратарският пост в Нефтохимик става сериозна, защото освен него за титулярно място ще се борят Янко Георгиев и Петър Денчев.

Нефтохимик продължава своя подготвителен лагер в Трявна, като днес от 20:00 часа ще се играе и третата контрола на тима от подготовката, в която съперник ще бъде отборът на Локомотив (Горна Оряховица).

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558