Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/06/nafta1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Лукойл става спонсор на Нефтохимик – Sportove
Намери ни
To Top

Лукойл става спонсор на Нефтохимик

Лично кметът на Бургас Димитър Николов води преговори с петролния гигант Лукойл да налива пари в Нефтохимик (Бургас). Това разкри самият той пред „7 дни спорт“. „Поддържаме постоянна кореспонденция. На този етап обаче не можем да говорим за параметри“, откровен е Николов.


Чака се в близките дни и ръководството на друга голяма компания – “Кроношпан“, която се занимава с производство на плочести материали от дървесина, да каже дали ще дава пари за отбора. „Надявам се това да стане. Разговарял съм с голяма част от местния бизнес, който подкрепя проекта за Нефтохимик. За нас е важно да има и спортни резултати. Тогава преговорите ще са по-лесни“, коментира градоначалникът.

С група от 23-ма играчи отборът на Нефтохимик замина вчера на подготвителен лагер в Трявна. “Шейховете” ще бъдат там до 14 юли, когато ще се завърнат в Бургас и до започване на шампионата ще се готвят на местна почва. Старши треньорът Димчо Ненов ще може да разчита на всички свои футболисти с изключение на Даниел Гаджев, който продължава да лекува контузия.

В Трявна бургазлии ще изиграят три контролни срещи: на 6 юли с Локомотив (Горна Оряховица), 10 юли срещу Ботев (Пловдив) и на 13 юли с отбора на Етър (Велико Търново). Относно селекцията се очаква през тази седмица към отбора да се присъединят още няколко футболисти. Очакваше се още вчера привечер към отбора да се присъедини вратарят Стоян Колев, който спечели Купата на България с ЦСКА.

Последните, които подписаха договори, засега са юношата на клуба Даниел Андреев и левият бранител Иво Малинов. След като Нефтохимик се завърне от Трявна, ще може да използва и обновената база „Кампус“ в кв. „Сарафово, където миналия месец се извършваха ремонтни дейности на съблекалните.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558