Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/06/Coach.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Селекционерът на Украйна: Когато нещата не вървят, трябва да се оттеглиш – Sportove
Намери ни
To Top

Селекционерът на Украйна: Когато нещата не вървят, трябва да се оттеглиш

Селекционерът на националния тим на Украйна Михайло Фоменко даде да се разбере след загубата на тима си от Полша (0:1) на Евро 2016, че вероятно ще напусне поста.

Специалистът каза, че когато работата не дава резултати, остава само да се оттеглиш и да преосмислиш всичко на спокойствие.
Тимът на Украйна завърши на последното място в група „С“ без спечелена точка и без вкаран гол на турнира.

Пред „Спорт Експрес“ селекционерът на Украйна добави, че натрупаният на турнира опит от отбора би трябвало да помогне на играчите и всички от треньорския щаб в бъдеще.


Той добави, че за отбора настъпва неприятен период, който трябва да бъде преодолян.

Фоменко благодари на тима за съвместната работа, като за мача срещу Полша каза, че няма как да не съжалява, тъй като отборът му е играл добре.

Селекционерът на Украйна добави, че критиките към тима са правилни. Той отбеляза, че такива турнири, като Евро 2016 подлагат на огромен психологически натиск играчи и треньорски щабове, като младите по-лесно успяват да се справят.

Михайло Фоменко каза още, че е нужно да бъде прекратено падането на нивото на първенството на Украйна, като трябва да бъде свършена много работа за да може отборът на Украйна отново да тръгне нагоре.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558