Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/06/Albania.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Албания се пребори за шанс за място на осминафиналите – Sportove
Намери ни
To Top

Албания се пребори за шанс за място на осминафиналите

Тимът на Албания успя да се пребори за шанс за място на осминафиналите на Евро 2016.


В последния си мач от група „А“ на Евро 2016 Албания победи Румъния с 1:0.
С успеха албанците изместиха Румъния от третото място в групата и очакват развоя в останалите групи за евентуално участие на осминафиналите на турнира.

Албания победи Румъния с 1:0 в мач от Евро 2016

Отборът на Албания победи Румъния с 1:0 в мач от третия кръг в група „А“ на Евро 2016.
Армандо Садику вкара гола за Албания с 43-ата минута на мача.
С победата отборът на Албания завършва на третото място в групата, като ще изчака развоя в останалите групи и евентуалната възможност да продължи на осминафиналите на турнира.
Футболистът на Лудогорец Андрей Препелица бе титуляр за Румъния, като бе заменен на почивката.
Останалите двама футболисти на шампиона на България в отбора на Румъния Козмин Моци и Клаудио Кешеру останаха резерви и не взеха участие в последния мач на Румъния на Евро 2016.

Селекционерът на Албания: Всички сме щастливи най-вече заради феновете ни

Селекционерът на националния тим на Албания Джани ди Биази посвети успеха над Румъния на феновете на тима.
В мач от третия кръг в груповата фаза на Евро 2016 Албания победи Румъния с 1:0, като измести румънците от третото място в групата.
След двубоя пред сайта на УЕФА италианският селекционер на Албания Джани ди Биази каза, че всички в тима са щастливи от успеха най-вече заради феновете на отбора. Той уточни че успехът е не само за тези, които са подкрепили тима му на стадиона, но и за всички албанци по света.
Специалистът отбеляза, че играчите му най-накрая са направили това, което отборът е можело да стори и в двата си мача на турнира преди това. За да има резултати обаче, трябва да се вкарват голове и играчите му най-накрая са сторили точно това.
Селекционерът на Албания каза, че футболистите му са се справили с доста силен съперник, който е има само два допуснати гола в цялата си квалификационна кампания.
Джани де Биази обобщи, че играчите му са играли умно и са показали психологическа устойчивост, с което са компенсирали недостига като майсторство.
Селекционерът на Албания заяви, че тимът ще продължи да се готви като за мач в края на седмицата, в очакване на това дали ще играе на осминафинал.
Специалистът каза още, че ако тимът продължи на осминафиналите, е напълно в състояние да създаде проблеми на всеки съперник.

Селекционерът на Румъния: Като не печелиш, няма как да излезеш от групата

Селекционерът на националния тим на Румъния Ангел Йорданеску бе крайно разочарован след отпадането на тима си още в груповата фаза на Евро 2016.
В мач от третия кръг в груповата фаза на Евро 2016 Албания победи Румъния с 1:0, като измести румънците от третото място в групата.
След двубоя пред сайта на УЕФА селекционерът на Румъния Ангел Йорданеску каза, че е безкрайно разочарован от случилото се. Той заяви, че футболистите му са имали своите момента в мача срещу Албания, но не са успели да ги използват.
Специалистът отчете, че играчите му са влезли добре в двубоя, като са контролирали събитията на терена. Грешка в отбраната обаче е довела до гола за Албания в края на полувремето.
След почивката румънските играчи са направили всичко възможно да обърнат развоя на двубоя, но така и не са успели да намерят играта си и да владеят повече топката.
Ангел Йораднеску специално похвали активната подкрепа, която тимът на Албания е получил от феновете си.
Според него феновете са дали необходимата допълнителна енергия на албанските футболисти за да стигнат до успеха.
Запитан дали отборът на Румъния е заслужавал да играе на осминафинали, Йораднеску заяви, че истината е някъде по средата.
Според него, щом не можеш да печелил мачовете си, явно не заслужаваш.
От друга страна, обаче, евентуално класиране за осминафиналите би било отличен подарък за цяло едно поколение в румънския футбол, което е дало всичко от себе си за да постигне това, но не се е получило.

Голмайсторът на Албания Армандо Садику: Неповторимо е да видя всички албанци щастливи

Голмайсторът за тима на Албания от мача срещу Румъния Армандо Садику бе на върха на щастието след победата на тима над Румъния.
В мач от третия кръг в груповата фаза на Евро 2016 Албания победи Румъния с 1:0, с гол на Садику, като измести румънците от третото място в групата.
След двубоя пред сайта на УЕФА каза, че му е трудно да опише емоциите си. Той отбеляза, че е неповторимо да види щастието в очите на всички албанци.
Състезателят отбеляза, че с успеха отборът е изпълнил своята задача-минимум на турнира и всички са горди от това.
Садику добави, че е щастлив, че е успял да вкара гол , но успехът е на целия тим.

Защитникът Арлинд Айети е №1 на мача Албания – Румъния от Евро 2016

Защитникът на националния тим на Албания Арлин Айети бе определен за играч на мача Албания – Румъния от Евро 2016.
Албания победи Румъния с 1:0 в мач от третия кръг в груповата фаза на Евро 2016 и измести румънците от третото място в групата.
Айети бе в основата на стабилната игра на Албания в отбрана.

Полузащитникът на тима на Румъния Николае Станчу: Подведохме милиони хора, които ни вярваха

Полузащитникът на националния тим на Румъния Николае Станчу не скри разочарованието си след отпадането на отбора още в груповата фаза на Евро 2016.
В мач от третия кръг в груповата фаза на Евро 2016 Албания победи Румъния с 1:0, като измести румънците от третото място в групата.
След двубоя пред сайта на УЕФА Николае Станчу каза, че разочарованието е безкрайно. Той добави, чуе му е трудно да намери точните думи, за да опише това, което чувства. Станчу допълни, че той и съотборниците му са подвели милиони хора, които са вярвали в отбора.
За мача играчът каза, че той и съотборниците му са контролирали двубоя, но не са успели да реализират положенията си. Липсвала е острота в нападение.
Голът на Албания е вкарал допълнително напрежение в редиците на тима на Румъния, от което играчите не са успели да се отърсят до края на срещата.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558