Намери ни
To Top

Съдът отряза Ганчев за фалита

Софийски градски съд отхвърли молбата на изпълнителния директор ЦСКА Николай Паслар и шефа Гриша Ганчев за фалит на дружеството, а искането за смяна на синдик Дора Милева също не бе уважено, пише на първа страница вестник „Меридиан мач„. Това накара скандалния бизнесмен и компания да обърнат палачинката. Вчера те разкриха, че готвят оздравителен план. ,.С оглед решението на съда аз и моят екип от юристи решихме да изготвим оздравителен план за дружеството.


на което съм представител. Това е от съществен интерес както за клуба, феновете, цялата спортна общественост, така и за кредиторите, за чиито интереси се грижите вие“, написа в писмо до синдик Милева изпълнителният директор Паслар.

Софийски градски съд отхвърли молбата на изпълнителния директор ЦСКА Николай Паслар за фалит на дружеството, а искането за смяна на синдик Дора Милева също не бе уважено. Двете определения могат да бъдат обжалвани в 7-дневен срок. Съдия Мария Райкинска смята, че Милева защитава интересите на кредиторите и длъжника. Това означава, че автентичното дружество ПФК ЦСКА ще продължи да съществува и „червените“ ще запазят членските си права в БФС.

Научили решението на съда, Гриша Ганчев и компания веднага обърнаха палачинката и заявиха, че готвят оздравителен план. До момента такъв бе дал единствено близкият до Васил Божков – Цветомир Найденов.

„С оглед решението на съда, аз и моят екип от юристи решихме да изготвим оздравителен план за дружеството, на което съм представител“, пише в писмо до синдик Милева изпълнителният директор Паслар. „Предлагането на оздравителен план и продължаване дейността на дружеството е от съществен интерес както за клуба, феновете, цялата спортна общественост, така и за кредиторите, за чиито интереси се грижите вие. С настоящото писмо искам да Ви уведомя, че екип от най-добрите правни консултанти и специалисти работи по изготвянето на оздравителната програма, която съвсем скоро ще бъде представена на вас и широката общественост“, пише още в писмото.

Ощр от категория Тема на деня