Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/06/benzema-sad.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бензема: Не съм на Евро 2016 заради расизъм – Sportove
Намери ни
To Top

Бензема: Не съм на Евро 2016 заради расизъм

Нападателят на Реал (Мадрид) Карим Бензема смята, че не е извикан за Евро 2016 заради расизъм. Според играча селекционерът на Франция Дидие Дешан се е подал на натиск и затова не го е включил в състава.

Както е известно, официалната версия за решението на специалиста са обвиненията срещу Бензема, според които той е изнудвал Матийо Валбуена със секскомпромат.

„Не разбирам решението му в чисто спортен план.


Аз дори не съм осъден и очаквам и да не бъда. Обичам да играя футбол и искам да бъда с моя национален отбор. Според мен той се поддаде на натиска от страна на расистите във Франция. На последните избори една екстремистка партия спечели много гласове. Не знам имал ли е избор при вземането на това решение.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558