Намери ни
To Top

Всички трябва да чуят! Берба изригна, след юбилея Митко призна: Стоичков ми даде…

Всички фенове на спорта в България трябва да чуят! След големият юбилеен мач на Стоичков, Димитър Бербатов излиза и споделя пред всички какво му е дал Ицо.

А именно пример за самочувствие и вяра. За надежда, че футболист от България може да се превърне в световна футболна звезда.

„Стоичков ми даде пример.


Показа ми, че това, което правя по време на тренировки, това, за което се старая е възможно и има смисъл да се трудя и да мечтая“, коментира Берба.

Митко сочи Ицо Стоичков като най-добрия пример за младите футболисти в България. Берба благодарение на постигнато от Стоичков намира своя кумир в спорта и съумява в последствие да изгради също страхотна футболна кариера.

Стоичков е един от най-великите спортисти в историята, но и Бербатов има с какво да се гордее на терена. Берба е 2 пъти шампион на Англия с Ман Юнайтед. Голмайстор на Висшата лига. Реализатор на 5 попадения в един мач от английското първенство, футболист с хеттрик в дербито между Манчестър Юнайтед и Ливърпул, няколкократен финалист в Шампионска лига, водач при голмайсторите с националната фланелка на България и прочие.

Всичко това Бербатов постига с много труд и желание, а също така и с добрия пример, който Стоичков му дава.

Ощр от категория Тема на деня