Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/05/page33.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Горещо! Вижте красавицата, арестувана заради матурите, чисто гола! Ето я без грам дрехи (невероятно секси снимки 18+) – Sportove
Намери ни
To Top

Горещо! Вижте красавицата, арестувана заради матурите, чисто гола! Ето я без грам дрехи (невероятно секси снимки 18+)

Две лица са задържани за 24 часа заради досъдебно производство за купуване на отговорите за матурата по Български език и литература, провела се вчера.

Едното от тях е Вени Савова, 20-годишна пловдивчанка, победител в конкурса за красота Miss Teen Bulgaria Royal Galaxy 2012, стигнала и до мястото на първа подгласничка в световен конкурс за красота за тийнейджъри в САЩ, предава БГНЕС.

Все още няма повдигнати обвинения, разпитани са свидетели и са извършени претърсвания на адреси. Разследването е срещу неизвестен извършител.


Това става ден, след като екип на Нова ТВ успя да си купи 32 верни отговора на матурата, на която се явиха 50 000 зрелостници, от профил във „Фейсбук“ с име Вени Савова.

Според разследването на Нова ТВ екипът се е свързва с човек с нейния профил, като в чат-разговор тя обяснява, че купува отговорите, но „от по-високо ниво“, за да ги продаде на зрелостниците.

По-късно днес и образователният министър и вицепремиер Меглена Кунева коментира вчерашните скандали.

„Организацията на матурите по български език и литература вчера беше добра и предотврати масово преписване. Няма изтичане на теста, нито на темата или автора за последния въпрос. Некоректно е да се каже, че матурата е изтекла“, заяви тя.

3 dfj ge gj ti

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558