Намери ни
To Top

Младшата възраст на “моряците” допусна обрат срещу Лудогорец

В отложена среща от 22 кръг на Елитната футболна група до 17 г юношите младша възраст на Черно море отстъпиха на лидера в класирането Лудогорец с 2:4. Двубоят започна отлично за „моряците“ които доминираха тотално през 1-ата част и отбелязаха 2 гола. В 14-ата минута Дейвид Венциславов откри резултата , като засече с глава центриране на Мартин Станков, а в 21-ата Никола Тодоров се разписа директно от пряк свободен удар. След почивката домакините стигнаха до пълен обрат не и без помощта на съдиите, които оставиха гостите и с човек по малко.



За Медийна група Черно море наставникът на варненци Георги Попов заяви, че е доволен от показаното през 1-ото полувреме, но не и след почивката. Според него 3-ото попадение на разградчани е било от засада и се е оказало преломния момент в мача, както и изгонването на Дейвид Венциславов веднага след това. На 23 май моряците приемат друг от лидерите Славия, също в отложен мач от първенството.
Черно море 17: Иван Дюлгеров,Мартин Станков,Виктор Христов, Кристиян Арсовски,Добромир Добрев,Никола Тодоров /65- Ивелин Маджаров /,Емил Янчев, Румен Касабов /84-Влад Михайлов/,Венцислав Анастасов/40-Георги Гергиев/,Дейвид Венциславов,Калоян Диев/40-Данаил Димов/.

Ощр от категория Акценти