Намери ни
To Top

Лудогорец пълни стадиона с евтини билети

На специалната цена от 5 лева ще се продават билетите за Централната трибуна на „Лудогорец Арена“ за шампионския мач срещу Берое, след който отборът ще получи златните медали и купата за петата поредна титла, съобщава „Тема спорт“.

2 лева ще е цената на входния талон за всички останали сектори. Срещата в неделя (22 май) започва в 18:00 часа, а официалното награждаване – веднага след нейния край.

С този ход от ръководството на разградчани са решили да понапълнят стадиона, тъй като в последното домакинство с Пирин (Благоевград) (4:1), когато тимът вече бе станал шампион, имаше обидно малко публика.


Това сериозно е притеснило ръководството на клуба.

В деня на мача с Берое касата на Сектор „В“ на „Лудогорец Арена“ отваря в 10:00 часа. Всички останали гишета ще работят от 16:00 часа, поясниха от клуба. Притежателите на абонаментни карти ще влизат на стадиона по обичайния ред. За мача с Берое няма да се продават семейни билети. Все още не е ясно дали президентът на БФС Борислав Михайлов ще присъства на двубоя, за да награди първенците.

Любопитното е, че досега през кампанията цените на билетите за домакинските мачове на Лудогорец бяха по 15, 10 и 5 лева. Сегашната себестойност на талоните е най-ниската, пускана за двубой на разградчани пред собствена публика. Очевидно е, че след петте поредни титли интересът към отбора сериозно е спаднал. За това говори и средната посещаемост на домакинските срещи на Лудогорец. Феновете обаче се стягат за своя празник, като вече обявиха, че ще има шествие из града, което да стигне до стадиона.

Ощр от категория Футбол