Намери ни
To Top

Кайсара се върна, даде ценен подарък на собственика на Лудогорец

Страхотна изненада на бившия си отбор Лудогорец направи бразилецът Жуниор Кайсара. Защитникът на Шалке 04 дойде на крака в хотел „Маринела“, където шампионите бяха на лагер преди мача със Славия.

„Пристигнах специално в България, за да поздравя момчетата, ръководството и собствениците на Лудогорец за титлата. Пожелавам на отбора успех в евротурнирите и влизане в Шампионската лига“, сподели един от най-класните чужденци, играли в „А“ група.



Жуниор Кайсара се срещна с единия от собствениците на Лудогорец Кирил Домусчиев и му направи ценен подарък – фланелка на Шалке 04, който през новия сезон ще играе в групите на Лига Европа.

Десният бек покани собствениците и останалитеръководители на Лудогорец  в Гелзенкирхен за някой от важните мачове на Шалке 04 през новия сезон.

„Никога няма да забравя това, което Лудогорец направи за мен. Играх срещу най-силните отбори в света, а след това бях продаден в един много голям германски клуб“, сподели още Кайсара. Малко преди това в присъствието на Кирил Домусчиев, треньора Георги Дерменджиев и изпълнителния директор Ангел Петричев бразилецът с български паспорт посети разбора на Лудогорец, където бе посрещнат с аплодисменти от бившите си съотборници, съобщава „Меридиан мач“.

Ощр от категория Тема на деня