Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/05/Ludogorets.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Лудогорец праща трима на Евро 2016 – Sportove
Намери ни
To Top

Лудогорец праща трима на Евро 2016

Лудогорец може да се похвали с трима свои футболисти, които ще участват на Евро 2016. Става дума за Клаудиу Кешерю, Козмин Моци и Андрей Препелица. Вчера селекционерът на северните ни съседи Ангел Йорданеску обяви състава от 28 играчи, които заминават на лагер в Италия. От него ще отпаднат петима, за да се оформи крайният списък от 23 човека.


Треньорът на Румъния ще реши кого да вземе след трите контроли, които са срещу ДР Конго, Украйна и Грузия.

И докато за Кешерю и Моци не е изненада, че ще пътуват за Франция, то включването на Андрей Препелица е по-скоро изненадващо. Формата на халфа през по-голямата част от сезона бе доста слаба и той логично не бе викан от Йорданеску за последните контроли. Напоследък обаче Георги Дерменджиев го върна в титулярния състав, а срещу Пирин бившият капитан на Стяуа отбеляза и първия си гол за „орлите“. Любопитно е, че същото сториха и сънародниците му Кешерю и Моци. Важно е да се отбележи, че Лудогорец ще прибере сериозна сума от УЕФА за участието на триото на еврофиналите.

Сумата е около 600 000 евро, като тя може да набъбне, в зависимост от това докъде ще стигне Румъния на първенството. Ев-роцентралата започва да смята приходите на клубовете от началото на лагера до последния ден на турнира за дадения играч.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558