Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/05/Beroe1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бивш национален селекционер поема Берое – Sportove
Намери ни
To Top

Бивш национален селекционер поема Берое

Александър Димитров е почти сигурният нов старши треньор на Берое, съобщава „Меридиан мач“.

Назначението на бившия юношески селекционер начело на отбора трябва да бъде обявено в близките дни, когато ще започнат честванията за 100-годишния юбилей на клуба.

Между двете страни има постигната принципна договорка.

Димитров се е разбрал с ръководството на клуба от Стара Загора да подпише двугодишен договор.


Той присъства на мача между Берое и Славия (1:1) от 31 -ия кръг на „А“ група и бе в компанията на председателя на борда на директорите на старозагорския клуб Илко Русев. Александър Димитров има „А“ лиценз и предстои да вземе „Про“.

Димитров е бил помощник-треньор на Иван Колев в Персипура Джаяпура, в националния отбор на Индонезия и в олимпийски отбор на Индонезия.

Той е бил треньор на Конелиано и Витоша (Бистрица), а също така помощник-треньор в Ботев (Пловдив). Димитров води националния отбор на България до 19 години и успя да класира тима на Европейското първенство през 2014 година.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558