Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/05/Luchesko.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Треньорът на Шахтьор: Всичко бе решено още след мача в Лвов – Sportove
Намери ни
To Top

Треньорът на Шахтьор: Всичко бе решено още след мача в Лвов

Треньорът на Шахтьор (Донецк) Мирча Луческу бе разочарован след отпадането на отбора си на полуфиналите в Лига Европа.



В реванш от полуфиналите на състезанието победителят от предишните две издания на турнира Севиля победи като домакин Шахтьор (Донецк) с 3:1. Първият мач завърши наравно 2:2. С общ резултат от двата мача 5:3 Севиля се класира за трета поредна година за финала на Лига Европа.

След двубоя пред телевизионния канал „Футбол 1“ треньорът на Шахтьор Мирча Луческу каза, че подобно на първия мач между двата тима в Лвов, след първото полувреме той е имал усещането, че отборът му има реални шансове да стигне финал. И в двата мача обаче търпението не е стигнало на футболистите му да изпълнят задачите си на терена.

Вместо да се опитат да контролират мача и търпеливо да чакат своя момент, футболистите му са се хвърлили да атакуват съперника и са били наказани с бързи контраатаки.

Мирча Луческу каза, че като цяло е доволен от представянето на тима, като обобщи, че на практика всичко е приключило за отбора му още след мача в Лвов.

Треньорът на Шахтьор заяви, че отборът му е донесъл достатъчно точки за Украйна в ранглистата на УЕФА и този сезон, като това е едно от положителните неща от представянето на отбора в турнира тази кампания.

Румънският специалист заяви, че все още не е мислил сериозно за бъдещето си в Шахтьор, като е изцяло концентриран върху оставащите мачове на отбора в шампионата на Украйна и в турнира за Купата на страната. След тях ще мисли какво ще прави.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558