Намери ни
To Top

Сензацията на годината! Николета поискала да роди дете на Роналдо, а отговорът на Кристиано е…

Уникална информация! Най-шумната интимна афера между нашенка и световен спортист – тази на Николета Лозанова и Кристиано Роналдо, достигна до своя край, научи HotArena.

Инициативата за прекратяване на бурния романс, който се появи на страниците на всички световни медии, е на самия футболист. Той е поискал Николета да спре да го търси и да прекратят всички контакти помежду си.

В края на миналата година гръмна сензационната новина, че водещата на „Папараци“ е успяла да омае еидн от най-желаните мъже на света.


Николета и Кристиано се запознали в испанския хотел „Риц“ през ноември 2015-а, където Роналдо бил отседнал, а по случайност в него попаднала и плеймейтката с фризьора си Венелин Кондаков.

Така дългогодишните опити на Лозанова да стане близка със суперзвездата на световния футбол се увенчали с успехи. Благодарение на нейната настоятелност, двамата си стиснали ръцете, а след това не било трудно да стигнат и до леглото.

Николета не очаквала, че от срещите им ще излезе нещо повече от еднократен секс, но очевидно Роналдо си е паднал по нея и двамата започнаха да се виждат все по-често. Така в рамките на няколко месеца Кристиано лично й изпращаше самолетни билети по линията София – Мадрид, за да има възможност да й се полюбува.

Сега обаче футболистът явно се е наиграл с Лозанова и типично по мъжки е спрял да й вдига телефона без да й даде обяснение за поведението си. Накрая все пак й заявил, че не иска да има повече вземане-даване с Лозанова, обявил й, че трябва да спре да го търси, тъй като бил фокусиран върху други цели.

Първоначално Николета си помислила, че това е моментно явление и скоро пак ще я пожелае. Оказало се обаче, че Роналдо изведнъж станал толкова недостъпен, за колкото го мислела, преди да успее да го съблазни.

Португалецът не отговарял нито на повикванията й по телефона, нито на съобщенията, с които тя го заливала в социалните мрежи. Лозанова се убедила, че между тях е свършено, след като разбрала, че Кристиано ще става баща за втори път, чрез сурогатна майка, пише „Всеки ден.

Щом научила за намеренията на Роналдо, Николета споделила пред приятелки, че няма нищо против тя, а не сурогатна майка, да роди дете на футболиста.

„Това е най-големият креватен трофей на Николета и въпреки всичко тя не спира да се гордее с него“, разказват хора от обкръжението на Лозанова.

Така според информацията на въпросните медии Николета е поискала да роди дете на Кристиано, но той е избрал сурогатна майка.

Ощр от категория Футбол