Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/04/Fan-Cup-2016-Plovdiv-Semi-Finals-Champions.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Вип Дент (Пловдив) са регионални шампиони на Фен Купа 2016 – Sportove
Намери ни
To Top

Вип Дент (Пловдив) са регионални шампиони на Фен Купа 2016

„Вип Дент“ (Пловдив) разгроми всичките си конкуренти по време на регионалните полуфинали на Каменица Фен Купа за областите Пловдив и Пазарджик. Тимът не допусна нито една загуба в седемте си мача по пътя към победата и отбеляза общо 21 гола на фона на само 1 допуснат във вратата им. Втори в класирането останаха момчетата от „КЦМ“(Пловдив). Финалният мач предложи на феновете страхотно зрелище, с множество опасни ситуации и пред двете врати.


И двата отбора бяха решени на всичко, за да стигнат до победата и да се доближат с още една крачка до мечтаното приключение зад кулисите на Камп Ноу, което очаква националните шампиони в 14-тото издание на Фен Купа. „Вип Дент“ откриха резултата още в първите минути с кинжален удар по диагонал на нападателя Ники Петров. В началото на втората половина „КЦМ“ получиха жълт картон за влизане на шпагат и останаха с човек по-малко в продължение на две минути. „Вип Ден“ не пропуснаха да се възползват от численото си преимущество и веднага удвоиха резултата в своя полза. Малко преди края на срещата „випаджийте“ успяха да реализират и трето попадение и взеха победата с безапелационното 3:0.

Купата бе връчена на шампионите от Кирил Глушков – мениджър „Събития“ в „Каменица“ АД. Той поздрави момчетата за успеха и им напомни, че ще ги чака на националните финали, които ще се проведат отново в Пловдив, в началото на октомври. По време на официалното откриване на турнира вчера, зам. кметът Георги Титюков сподели, че градът под тепетата с удоволствие ще посрещне отборите финалисти. Те ще са общо 12 – победителите от всеки регионален полуфинал и със сигурност ще спретнат такова шоу, каквото напоследък липсва в професионалните ни първенства.

Трети в регионалната надпревара останаха „Оазис“ (Пловдив), а на четвърто място се класираха миналогодишните регионални шампиони и вицешампиони от националните финали „Локо Младежи“ (Пловдив). Вратарят на „Вип Дент“ Тодор Малинов бе обявен за „Най-добър вратар“, а Румен Генев от подгласниците „КЦМ“ за „Най-атрактивен състезател“. Почетното отличие „Отбор феърплей“ отиде при „А-отбора“ (Пловдив), които играха изцяло в духа на феърплей и регистрираха най-малко нарушения по време на мачовете си.

„КЦМ“ се сдобиха и със специална грамота за „Най-резултатен отбор“. Те реализираха впечатляващите 30 гола и с това дадоха най-голям принос към благотворителната кампания на Каменица Фен Купа „Дари Гол“. В рамките на инициативата всяко попадение в турнира ще добавя по 1 лев към специална благотворителна сметка, а събраните средства ще послужат за подобряване на футболната инфраструктура в града на бъдещите национални шампиони на Фен Купа 2016.

Много от посетителите на Младежки спортен център – Гребна база също си тръгнаха с пълни ръце. Знаменитият водещ на Фен Купа Добри Атанасов изтегли името на късметлията Иван Милев по време на томболата на Telenor. Това му донесе чисто нов смартфон, като подарък от телекома. Със страхотен таблет от Samsung се оборудва и Росен Джералиев, който успя да шутира топката с 98 км/ч. в играта „Силен шут“. Новият официален превозвач на Фен Купа Dacia също зарадва посетителите с предложение за тест-драйв на новите им автомобили с автоматична скоростна кутия „Easy-R“.

След като излъчи втория национален финалист, Фен Купа 2016 се отправя към стадион „Локомотив“ във Варна. Там, на 13 и 14 май ще се проведе регионалният полуфинал за тимовете от областите Варна и Добрич. Снимки и още актуална информация за най-големия и вълнуващ футболен турнир за любители в България можете да намерите на www.facebook.com/kamenitzafancup и на официалната страница на турнира http://fancup.kamenitza.bg.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558